Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@00:10:21 GMT

ذهن‌خوانی اصلاح‌طلبان از قالیباف به روش مرتاض‌ها!

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۵۶۹۳۴

ذهن‌خوانی اصلاح‌طلبان از قالیباف به روش مرتاض‌ها!

حامیان دولت که 4 سال قبل با تفرعن به مردم توهین می‌کردند و از کم‌فهمی مردم سخن می‌گفتند اما به تازگی به همان مردم «دکترای علوم سیاسی» اعطا کرده‌اند. به گزارش جهان نيوز،«وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


***

اعطای دکترای علوم سیاسی به لبوفروش‌ها توسط حامیان دولت!
محمد کیانوش‌راد، عضو حزب اصلاح‌طلب اتحاد ملت ایران، اخیراً در بخشی از گفت‌وگوی خود با خبرگزاری دولتی ایرنا گفته است:

حاشیه نشینان شهرها هوشمند و آگاه هستند و با وجود مشکلاتی که در تامین نیازهای اولیه خود دارند در سر بزنگاه به وعده های پوچ و توخالی «نه» خواهند گفت!

او همچنین می‌افزاید: مردم به خوبی فرق میان وعده های دروغ و راست را تمیز می دهند و هر نامزدی که صادقانه تر با مردم صحبت کند، جامعه نیز به او اعتماد خواهد کرد.[1]

*صحبت‌های این چهره اصلاح‌طلب در حالی است که ستاد مشترک اصلاح‌طلبان و دولتی‌ها طی 4 سال گذشته عمداً یا سهواً تا جایی که توانستند مردم را ندیدند و آنها را به تمسخر گرفتند.

نفر اول هم محمود سریع‌القلم (که گفته می‌شد مشاور رئیس جمهور روحانی است) بود که در اظهاراتی مشهور گفت: راننده تاکسی یا یک لبوفروش دانشی درباره مسائل کشور ندارند![2]

پس از او نیز آش طلاق سیاسی دولت از مردم آنقدرها شور شد که حتی ابراهیم اصغرزاده از چهره‌های ستادی اصلاح‌طلب چندی قبل در یک مصاحبه تأکید کرد که مردم در 3 سال گذشته از عمر دولت دیده نشده‌اند.

ادعای هوشمندی مردم توسط این جماعت در حالی است که اصلاح‌طلبان و دولتی‌ها مثلاً در مقابل این گفته علی مطهری که اظهار کرده بود: مردم برای گرفتن جارو هم صف می‌بندند[3] نیز لام تا کام سخنی نگفتند و اصطلاحاً سکوت رضایت‌آمیز به خرج دادند.

با این حال اما شاهدیم که تنها چند هفته مانده به یوم‌الحساب انتخابات، آقایان به یکباره در مقابل تمام آن رفتارها و گفته‌ها ایستاده‌اند و اینجا و آنجا درباره هوشمندی و قدرت تعقّل مردم سخن‌سرایی می‌کنند.
قبل از کیانوش راد، یک فعال اصلاح‌طلب دیگر نیز به ناگاه درباره هوشمندی مردم سخن گفته بود.

سعید شریعتی در یک مصاحبه اظهار کرده بود: در دور گذشته در حالی که جلیلی بود و شعارهای احمدی‌نژادی می‌داد هم بیشترین رأی روحانی از روستاها و شهرهای کوچک بود. الزامی ندارد که ما طبقات زحمت‌کش و مردم کم‌درآمد را نادان فرض کنیم که فریب شعارهای پوپولیستی و عوام‌گرایانه را می‌خورند. ملت ایران ممکن است درآمد کمی داشته باشند اما عقل دارند. مطمئن باشید مردم از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شوند[4]

***
ذهن‌خوانی اصلاح‌طلبان از قالیباف به روش مرتاض‌ها!
عبدا... رمضان‌زاده، سخنگوی دولت اصلاحات، به تازگی در گفت‌وگوی خود با روزنامه شرق درباره فعالیت‌های انتخاباتی محمدباقر قالیباف، شهردار تهران و اظهارات وی در نخستین مناظره اظهار کرده است:

واقعا نمی‌دانم هدف قالیباف کدام بخش از جامعه است؛ اما طبیعتا بخش کوچکی از جامعه هنوز تحلیل درستی از مسائل ندارند و ممکن است طرح برخی از شعارها، آنها را فریب دهد. آقای قالیباف بنای خود را بر تحریک احساسات عمومی و تخریب همه‌ دستاوردهای دولت روحانی قرار داده است. دلیل اتخاذ این روش از سوی قالیباف، ناراحتی او از مناظرات سال ٩٢ است؛ آن مناظره‌ها هنوز در ذهن قالیباف مانده و متأسفم که آقای قالیباف هنوز نمی‌تواند (این موضوع) را فراموش کند.

او همچنین می‌افزاید: من اتاق فکری برای آقای قالیباف نمی‌شناسم. او اهل مشورت نیست؛ تصمیم می‌گیرد و به بقیه می‌گوید اجرا کنند.[5]

*پیش از رمضان‌زاده، روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد نیز در مطلبی عنوان کرده بود که «قالیباف این بار با سه هدف وارد صحنه انتخابات شده است: اول آنکه مناظره های سال ۹۲ را جبران مافات کند و با روحانی تسویه حساب کند، حتی اگر پیروز میدان نباشد»![6]

نکته این سخنان آنست که نه آقای رمضان‌زاده و نه روزنامه اعتماد، هیچیک فکت یا سند اظهارات خود را بیان نکرده‌اند و مشخص نیست چگونه به این اطلاعات مکتوم مثل او اهل مشورت نیست، مناظره‌ها هنوز در ذهن قالیباف مانده، قصد او این است و... که در سویدای ذهن آقای قالیباف بوده‌اند دست یازیده‌اند؟
جالب آنکه جریان خاص همواره خود را منتقد رفتارهای اینچنینی و اظهارات بدون سند معرفی کرده است.

نکته قابل تأمل اظهارات رمضان‌زاده نیز آنست که گویا او از طرح همفکران خود برای عرض ارادت یک شبه به ساحت مردم و هوشمند خواندن جامعه بی‌خبر بوده که به «امکان فریب مردم» اشاره کرده است زیرا اصلاح‌طلبان در روزهای اخیراً به طرز محسوسی از هوشمندی و عقلانیت مردم و عدم امکان فریب آنها سخن می‌گویند...

***
حالا کم‌تر ناگزیر می‌شویم پولمان را با چمدان حمل و نقل کنیم
ظریف هم به کمک روحانی آمد؛ بدون عذرخواهی از ماجرای «قدر قدرتی جناب آمریکا»!
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه دولت روحانی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا ضمن حمایت از رئیس‌جمهور روحانی، با تکرار این‌که زمان به میوه نشستن تلاش‌ها در چارچوب برجام به تدریج فرا می‌رسد گفته است: برای تداوم اقتدار ایران نیاز است سیاست‌های چهار سال گذشته ادامه یابد!

او همچنین می‌افزاید: وقتی مسئولیت وزارت خارجه را بر عهده گرفتم این احساس را داشتم که باید خودم را هزینه مردم و کشورم کنم، نه اینکه مردم و کشور را هزینه ادعاهای خود کنم.

ظریف در ادامه این گفت‌وگو اظهار داشته است: امروز سرمایه‌گذاران خارجی در بازار ایران حضور دارند، بانک‌های خارجی با ایران تعامل می‌کنند و ما کم‌تر ناگزیر می‌شویم که پول خود را با چمدان حمل و نقل کنیم.
گفتنیست، در بخشی از گفت‌وگوی ایسنا می‌خوانیم:

«رییس دستگاه دیپلماسیدر پاسخ به ادعای کسانی که می‌گویند رفت و آمد بازرگانان، تجار و کارآفرینان خارجی به ایران نتیجه‌ای نداشته است، گفت:‌ شما برای این‌که یک قرارداد عادی حتی در داخل کشور امضا کنید، ماه‌ها مذاکره می‌کنید. برای خرید یک خانه ممکن است چندین جلسه و مذاکره در دفتر املاک برگزار کنید تا بتوانید یک خانه را معامله کنید. حال شما می‌خواهید بعد از یک دوره طولانی که ایران از نظر اقتصادی از دنیا جدا بوده و موانعی برای توسعه روابط اقتصادی در بعد خارجی داشته یک حرکت جدیدی را آغاز کنید. برای انجام این امر چقدر فرصت نیاز است؟ یک روز، یک ماه، دو ماه؟ چه میزان زمان نیاز است؟ چگونه است برخی ازدوستان خیلی سریع به این نتیجه رسیده‌اند که برجام نتیجه نداشته و این رفت و آمدها صرفا تشریفاتی بوده است؟»[7]

*در اشاره به اظهارات وزیر خارجه آقای روحانی، توجه مخاطبان محترم را به چند نکته جلب می‌کنیم:
یکم: نخستین کسی از مسئولان ارشد نظام که به مسئله بی‌ثمر بودن رفت و آمد هیئت‌های خارجی به ایران در پسابرجام اشاره داشته است، شخص رهبر معظم انقلاب اسلامی بودند.

معظم‌له در دیدار با نخست‌وزیر سوئد که در بهمن ماه سال گذشته صورت گرفت از عملی نشدن اغلب توافقات صورت گرفته در سفرهای هیئت‌های خارجی انتقاد کردند.[8]

جدای از این، مردم ایران که قرار بود اصلی‌ترین لمس‌کنندگان دستاوردهای برجام باشند نیز چیزی از عوائد برجام احساس نمی‌کنند.

اکنون مشخص نیست گفتاردرمانی ظریف «در پاسخ به ادعای کسانی که می‌گویند رفت و آمد بازرگانان، تجار و کارآفرینان خارجی به ایران نتیجه‌ای نداشته است»! دقیقا قرار است چه منفعتی داشته باشد؟!

دوم: آقای ظریف در حالی می‌گوید بانک‌های خارجی با ایران تعامل می‌کنند، که شخص خود ایشان، علی‌اکبر صالحی و علی لاریجانی بعنوان 3 مقام مدخل در برجام و از مدافعین اصلی آن اظهار کرده‌اند که تقریباً هیچ بانک بزرگی در اروپا و در پسابرجام با ایران همکاری نمی‌کند.

جالب آنکه حتی دکتر علی لاریجانی چندی قبل اعلام کرد که بانک‌های کشور چین بعنوان یک عضو غیر اروپایی کشورهای 1+5 نیز از همکاری با دولت ایران امتناع می‌کنند.[9]

به راستی آیا رواست که پدیده نگاه کردن به دوربین و اظهار صحبت‌های ناراست و ناواقع با مردم همچنان ادامه یابد؟!
و سوم: صحبت‌های آقای ظریف مبنی بر اینکه خود را هزینه کشور و مردم کرده‌ام نیز با واقعیت تطابق چندانی ندارد.
خاصه آنکه اقدامات برجامی دولت بر خلاف نظر تحلیلگران دلسوز کشور که آقای ظریف خوب آنها را می‌شناسند! با خوشبینی به آمریکا صورت گرفته است و در خلال آنها از برخی خطوط قرمز هم عبور شده است که این مسئله هر معنایی دارد به جز هزینه شدن آقای ظریف در راه خواسته‌های نظام و کشور و ایضاً اینکه شخص آقای ظریف نیز در مقاطعی اظهار نظرهایی داشته‌اند که دقیقاً در نقطه مقابل امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران بوده است.
تأکید بر خروج حزب‌الله از سوریه[10]، اظهار اینکه آمریکا با یک بمب می‌تواند زیرساخت‌های دفاعی ایران را از بین ببرد و اقدامات نابجایی که در یک سفر نیویورکی رئیس‌جمهور روحانی اتفاق افتاد، جملگی از همین قبیل بوده‌اند.

از منظر تحلیلی، آقای ظریف هم‌اکنون می‌بایست در قامت یک «عذرخواه» وارد عرصه افکار عمومی کشور شوند نه بعنوان حامی رئیس‌جمهور روحانی و در دفاع از برجام...
***
1_ http://www.irna.ir/fa/News/82513550/
2_ http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920923000423
3_ http://www.mashreghnews.ir/news/689545
4_ http://www.mashreghnews.ir/news/715217
5_ http://sharghdaily.ir/News/120139
6_ http://www.mashreghnews.ir/news/714274
7_ http://www.isna.ir/news/96021106604
8_ http://leader.ir/fa/content/17456
9_ http://www.mashreghnews.ir/news/661494
10_ http://www.mashreghnews.ir/news/279918

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی

تین نیوز عباس قربانعلی بیک* :

حضرت علی علیه السلام در سال 38 هجرى به مالک اشتر چنین نوشته اند (نامه 53 نهج البلاغه): به نام خداوند بخشنده و مهربان، این فرمان بنده خدا على امیر مؤمنان، به مالک اشتر پسر حارث است، در عهدى که با او دارد، هنگامى که او را به فرماندارى مصر بر می گزیند تا خراج آن دیار را جمع آورد، با دشمنانش نبرد کند، کار مردم را اصلاح، و شهرهاى مصر را آباد سازد.

مالیات و بیت المال را به گونه اى وارسى کن که صلاح مالیات دهندگان باشد، زیرا بهبودى مالیات و مالیات دهندگان، عامل اصلاح امور دیگر اقشار جامعه مى باشد، و تا امور مالیات دهندگان اصلاح نشود کار دیگران نیز سامان نخواهد گرفت زیرا همه مردم نان خور مالیات و مالیات دهندگانند. باید تلاش تو در آبادانى زمین بیشتر از جمع آورى خراج باشد که خراج جز با آبادانى فراهم نمى گردد، و آن کس که بخواهد خراج را بدون آبادانى مزارع به دست آورد، شهرها را خراب، و بندگان خدا را نابود، و حکومتش جز اندک مدّتى دوام نیاورد. پس اگر مردم شکایت کردند، از سنگینى مالیات، یا آفت زدگى، یا خشک شدن آب چشمه ها، یا کمى باران ... هرگز تخفیف دادن در خراج تو را نگران نسازد زیرا آن، اندوخته اى است که در آبادانى شهرها ... زیرا عمران و آبادى، قدرت تحمّل مردم را زیاد مى کند. همانا ویرانى زمین بجهت تنگدستى کشاورزان است، و تنگدستى کشاورزان، به جهت غارت اموال از طرف زمامدارانى است که به آینده حکومتشان اعتماد ندارند، و از تاریخ گذشتگان عبرت نمى گیرند.

صفحه 560 کتاب مجموعه آثار شهید مطهری چنین آورده: گرانی ارزاق معلول گرانی عوارض و زیاد بودن گمرک ها و مالیات هاست.   

رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از سال ها تاکید بر موضوع اقتصاد سال 1403 را "جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری و در سخنان اول فروردین فرمودند: هدف کلی برنامه هفتم، شکوفایی اقتصاد، همراه با عدالت است. لکن برای پایان این برنامه اهدافی را ذکر کرده اند که این اهداف خیلی مهم است: تک رقمی کردن تورم؛ اصلاح ساختار بودجه؛ تحول در نظام مالیاتی؛

ماده 52 قانون برنامه ششم: به منظور تقویت اقتصاد حمل ونقل ریلی و ترغیب سرمایه گذاری بخش غیردولتی در این زمینه و تسریع و تسهیل اجرای طرح ها و افزایش رضایت مندی ... در این نوع حمل و نقل: الف - سرمایه گذاری بخش غیردولتی در احداث و بهره برداری از حمل ونقل ریلی درون شهری و برون شهری مانند سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته تلقی شده و مشمول کلیه قوانین و مقررات مرتبط با سرمایه گذاری در مناطق کمترتوسعه یافته خواهد بود. ب - مالیات بر ارزش افزوده خدمات حمل ونقل ریلی علاوه بر معافیت های مذکوردر بند ١٢ ماده ١٢ قانون مالیات بر ارزش افزوده با نرخ صفر محاسبه خواهد شد.

برخلاف این قانون، گزارش 21 اسفند 1402 (تین 269395)، ضمن بیان مشکلات اعمال مالیات بر ارزش افزوده، به نامه انجمن صنفی شرکتهای ریلی به مدیرعامل راه آهن مبنی بر درخواست مساعدت در رفع مشکل مالیات بر ارزش افزوده اشاره شده است.

گزارشات پایگاه اطلاع رسانی دولت مبنی بر تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار (19 بهمن 1402)، کاهش مالیات واحدهای تولیدی به میزان 12 درصد (19 شهریور 1402)، راه اندازی واحدهای راکد اقتصادی (18 آذر 1402)  و ... بسیار امیدوارکننده بوده و توانست علاوه کاهش نرخ بیکاری، مودیان مالیاتی را افزایش و درآمد مالیاتی را نیز افزایش دهد، پایگاه خبری رئیس جمهور هم (151174) نوشت: با بازگشت بیش از 200 واحد راکد به چرخه تولید در استان سمنان ... با اعتباری بالغ بر 101 هزار میلیارد ریال، برای بیش از 4 هزار و 500 نفر اشتغال ایجاد شده است، بدین ترتیب تعداد کل واحدهای تولیدی احیا شده در دولت سیزدهم به عدد  8315 رسید. این خبرخوش، مبین یک واقعیت تلخ است که شرکت های مذکور با 22 نفر نیرو، به طور متوسط با 502 میلیارد ریال از رکود خارج و با 22 میلیارد ریال یک نفر مجددا شاغل شده و چنانچه به ریشه یابی آن بپردازیم آثار نظام مالیاتی، بیمه، بانک ها ... را می یابیم که مشابه مشکلات شرکت های ریلی بوده و امید است قبل از رکود آنها، مورد توجه قرار گیرد.

اصلاح نظام مالیاتی که در برنامه هفتم مورد توجه بوده و مورد تاکید رهبر انقلاب هم واقع شده، با نگاه به دستور حضرت علی علیه السلام در مورد مالیات به مالک اشتر اثربخشی بیشتری خواهد داشت به ویژه اینکه در روش مالیات بر ارزش افزوده هیچ توجهی به سودآوری شرکت ها نشده و با این رویکرد مشارکت بخش خصوصی صنعت ریلی با وجود آثار آن، تضعیف خواهد شد.         

عباس قربانعلی بیک وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • توهین جنجالی مجری تندرو صداوسیما به اصلاح طلبان و اصولگرایان /حسام الدین آشنا: بی ادب نباشید؛ چه برای سیدخندان و چه برای پاورقی
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  • هشدار مشاور قالیباف درباره بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /یک واقعه فیزیکی برنامه ریزی شده در کف خیابان؟!