Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- دراگان اسکوچیچ ۲۳ بازیکن را به اردوی تیم ملی دعوت کرد که این لیست نکات ابهامی را دارد که در ادامه به آنها پرداخته‌ایم.

 در خوشحالیِ بعد از پیروزی پرسپولیس مقابل النصر عربستان و صعودش به فینال لیگ قهرمانان آسیا بودیم که دراگان اسکوچیچ، سرمربی کروات تیم ملی سرانجام به صورت رسمی از اولین لیست خود رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیستی ۲۳ نفره با کلی نکته و علامت سوال و البته علامت تعجب.

نفرات دعوت شده به صورت پست به پست:

دروازه‌بان:

امیر عابدزاده، محمدرشید مظاهری، پیام نیازمند

مدافعان وسط:

محمدحسین کنعانی زادگان، عارف غلامی، شجاع خلیل زاده، مجید حسینی

مدافعان راست:

صادق محرمی، سیامک نعمتی، مجتبی نجاریان

مدافع چپ:

میلاد محمدی

هافبک وسط:

احمد نورالهی، علی کریمی، احسان حاج صفی، امید نورافکن

هافبک هجومی و وینگر:

وحید امیری، مهدی ترابی، سامان قدوس، علی قلی‌زاده

مهاجمان:

سردار آزمون، مهدی طارمی، کاوه رضائی، مهدی قایدی

در ادامه تقسیم‌بندی باشگاه به باشگاه را خواهیم داشت:

پرسپولیس با پنج نماینده در صدر قرار دارد. استقلال با چهار نماینده و تیم‌های سپاهان و شارلروا با ۲ نماینده در رده بعدی قرار دارند. از پنج تیم داخلی بازیکن دعوت شده و ۱۱ تیم نماینده‌ای ندارند. در سوی مقابل از هشت تیم خارجی هم بازیکن دعوت شده داریم. از ۲۳ بازیکن فراخواند شده ۱۳ بازیکن داخلی هستند و ۱۰ بازیکن لژیونر.

پرسپولیس: محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده، سیامک نعمتی، احمدنوراللهی، وحید امیری

استقلال: محمدرشید مظاهری، عارف غلامی، علی کریمی، مهدی قایدی

سپاهان: پیام نیازمند، امید نورافکن

تراکتور: احسان حاج‌صفی

فولاد: مجتبی نجاریان

شارلروا: علی قلی‌زاده، کاوه رضایی

ترابوزان اسپور: مجید حسینی

پورتو: مهدی طارمی

ماریتیمو: امیر عابدزاده

زنیت: سردار آزمون

برنتفورد: سامان قدوس

خنت: میلاد محمدی

دیناموزاگرب: صادق محرمی

بدون تیم: مهدی ترابی(هنوز با العربی قرارداد رسمی امضا نکرده است)

نکات لیست تیم ملی:

*در حالی سه مدافع راست در لیست اسکوچیچ حضور دارند که فقط از یک مدافع چپ استفاده شده است. اسکو یا قرار است از یکی از مدافعان راست در سمت چپ استفاده کند و یا روی حضور امید نورافکن و احسان حاج‌صفی حساب کرده که توانایی بازی در پست دفاع چپ را هم دارند.

*در درون دروازه علیرضا بیرانوند به دلیل آسیب دیدگی که داشته دعوت نشده است. درخشش چند هفته اخیر حامد لک هم نتوانسته اسکوچیچ را مجاب کند که از او دعوت به عمل بیاورد. با این وجود احتمالا فرصت خوبی نصیب امیر عابدزاده می‌شود تا به عنوان دروازه‌بان اصلی در درون دروازه تیم ملی بایستد.

*در خط دفاع بیشترین تغییرات ممکن صورت گرفته است. شجاع خلیل‌زاده سرانجام به تیم ملی دعوت شد. در کنار این بازیکن باتجربه عارف غلامی هم جزو دعوتی‌هاست. مجید حسینی و محمدحسین کنعانی‌زادگان اما در لیست تیم ملی از زمان کارلوس کی‌روش بوده‌اند. عدم دعوت از مرتضی پورعلی‌گنجی و روزبه چشمی در این پست باعث تعجب همگان شد.

*در سمت راست خط دفاعی نه خبری از وریا است و نه رامین رضاییان. مشخص نیست این ۲ نفر اصلا به تیم ملی دعوت نخواهند شد یا مقطعی خواهد بود اما رامین جزو آماده‌ترین لژیونرهای فوتبال ایران بوده و دعوت نشدنش در صورت سلامت بدنی، عجیب بود. با این وجود مجتبی نجاریان شگفتی این پست است. سیامک نعمتی هم بعد از مدت کوتاهی بازی در پست دفاع راست به تیم ملی دعوت شد. صادق محرمی اما انتظار می‌رفت که جزو بازیکنان فراخوانده شده باشد. او در کرواسی بازی می‌کند و در ملوان هم شاگرد اسکو بوده است.

*در سمت چپ خط دفاعی تنها میلاد محمدی حضور دارد و بازیکنانی چون سعید آقایی دعوت نشده‌اند. در این پست همانطور که گفته شد امید نورافکن و احسان حاج‌صفی هم می‌توانند بازی کنند.

*در خط میانی امید ابراهیمی بعد از مدت‌های مدید دعوت نشد و شاید دیگر او را در لباس تیم ملی نبینیم. امید پا به سن گذاشته و جانشینانش در تیم ملی نفرات بسیار آماده‌ای هستند. سعید عزت‌اللهی هم مانند دوران ویلموتس جایی در تیم ملی ندارد. احتمالا زوج علی کریمی و احمدنوراللهی بتواند زوج جذابی برای این پست باشد. گرچه حاج صفی به عنوان کاپیتان تیم ملی و امید نورافکن به عنوان بازیکنی جنگجو هم شانس خوبی دارند.

* وحید امیری، مهدی ترابی، سامان قدوس، علی قلی‌زاده. مشخص نیست که قرار است تیم ملی با چه آرایشی به میدان برود. با این وجود وحید امیری بازهم مانند سرمربیان قبلی مورد اعتماداسکوچیچ هم هست. سامان قدوس هم پس از پایان محرومیتش به تیم ملی برگشت. علی قلی‌زاده نیز بعد از مدتی غیبت دوباره ملی‌پوش شد و مهدی ترابی هم علی‌رغم بدون تیم بودن در تیم ملی حاضر است. اگر تیم ملی بخواهد با سیستم ۲-۴-۴ بازی کند احتمالا زوج ترابی و قدوس می‌توانند در درون زمین حضور داشته باشند. در این پست‌ علیرضا جهانبخش به دلیل مصدومیت دعوت نشد. مسعود شجاعی و اشکان دژاگه هم احتمالا دیگر دعوت نخواهند نشد. عدم دعوت از محمد محبی هم جزو علامت سوال‌های این لیست به حساب می‌آید.

*در خط حمله خبری کریم انصاری‌فرد نیست. عیسی آل کثیر که شاگرد دراگان بوده و علی علیپور که تازه لژیونر شده هم در لیست حضور ندارند. با این وجود مهدی قایدی یک گزینه جدید است. احتمالا بازهم زوج سردار و طارمی در خط حمله خواهند بود و کاوه رضایی یک گزینه جذاب برای اسکوچیچ خواهد بود.

*میانگین سنی تیم ملی به ۲۶.۴ رسیده است. وحید امیری با ۳۲ سال مسن‌ترین بازیکن است و به جز او شجاع خلیل‌زاده، محمدرشید مظاهری و احسان حاج‌صفی تنها نفراتی هستند که ۳۰ و بیش از ۳۰ سال سن دارند. در سوی مقابل  مهدی قایدی با ۲۱ سال جوان‌ترین عضو تیم دراگان اسکوچیچ خواهد بود.

*دراگان اسکوچیچ نشان داده که می‌خواهد خون تازه‌ای را به رگ‌های تیم ملی تزریق کند. او روی چند نام بزرگ از همین ابتدا خط کشیده و نفرات جدیدی را به اردوی تیم ملی دعوت کرده است. باید به او زمان داد و دید که تفکراتش چه خواهد بود. فعلا وقت زمان دادن و صبر کردن است.

ملی‌پوشان طی روزهای ۱۷ و ۲۲ مهرماه باید به مصاف تیم‌های ازبکستان و مالی بروند. این ۲ بازی به صورت دوستانه برگزار می‌شود. اولی در تاشکند و دومی در آنتالیا.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دراگان اسکوچیچ شجاع خلیل زاده احسان حاج صفی امید نورافکن علی قلی زاده تیم ملی دعوت وحید امیری مهدی قایدی مهدی ترابی سامان قدوس تیم ملی دعوت شده دعوت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری

صبح نو روزنامه نزدیک به قالیباف در شماره امروز خود به صحب های مهدی نصیری واکنش تندی نشان داد.

این روزنامه نوشت: امروز مهدی نصیری بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که عمری به آنان فحش داده و نان فحش دادن به آنان را سر سفره خود برده است.

سخنان مهدی نصیری در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی واکنش برانگیز شده است. او در این مصاحبه از ضرورت اتحاد اپوزیسیون جمهوری اسلامی سخن گفته؛ یعنی اتحاد شاهزاده با تاج‌زاده. جمهوری‌خواهان با هواداران سلطنت. این سخنان چندان قابل نقد نیست، نه از آن باب که سخن بسیار دقیق و فکر شده و ایده‌ای است که از عطاری هیچ‌کس جز عطاری نصیری نمی‌توانسته بیرون بیاید، نه از تاج‌زاده که از شاهزاده تا مسیح هم نتوانستند چند ماهی دور یک میز بنشینند و امروز به یکدیگر فحش‌های مثبت ۱۸ می‌دهند. بنابراین امتناع این ایده از روز روشن‌تر است. و باز نه جای تعجب که نصیری چنین سخنانی را بر زبان رانده که جای تعجب نیست؛ چراکه مسیر هر فرد رادیکالی، افتادن در چرخه رادیکالیسم است.

بنابراین مدعای مطلب حاضر نه نقد این سخن نصیری که نقد روشنفکران ایرانی است که در ۲۰۰ سال اخیر قدمی به جلو برنداشتند و همچنان اسیر توهم‌اند. توهمی که باید آن را توهم انفکاک از جامعه و بیگانگی با انسان ایرانی نامید.

باید مسیر طی شده و جریان روشنفکری ایرانی نقد شود که امروز مهدی نصیری در این نحله خود را قرار داده است. نقد روشنفکران نه از باب غرض با این جماعت، بلکه از فرط بیگانگی است که با جامعه دارند و رؤیاهایی که این‌ها در دویست سال اخیر به جای فکر، ایده و اندیشه پیشرفت به‌عنوان جنس بنجل به مردم ایران فروخته‌اند و به جای پیشرفت و توسعه برای مردم ایران، وضعیتی ایجاد کردند که بعد از دویست سال دوباره ایده بازگشت به وضعیت دویست سال گذشته را تئوریزه می‌کنند.

روشنفکر ایرانی ۲۰۰ سال است که اسیر این توهم است، از مردم سخن می‌گوید؛ اما فهمی از مردم ندارد. روشنفکر ایرانی که علیه سلطنت شورید و امروز دوباره به سلطنت رسیده است. زمانی مخالف شهر بود و زندگی در روستا را تئوریزه می‌کرد و امروز مقلد غرب و مدرنیته شده است.

این موجود ناقص‌الخلقه در عرصه فکری ایران باید پاسخگو باشد که چگونه با همه ادعای روشنفکری خود و تحقیر جامعه از تولید یک ایده هم عاجز مانده و امروز مهدی نصیری بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که عمری به آنان فحش داده و نان فحش دادن به آنان را سر سفره خود برده است.

رمانتیسم روشنفکر ایرانی عارضه‌ای است که روشنفکر فکر می‌کند که فهم بالاتری از جامعه دارد؛ اما در عمل جز همین آشفتگی فکری و مشتی کلیات که به درد کسی نمی‌خورد غیر از اداهای روشنفکری، رویکرد شاهزاده تا تاج‌زاده نشان می‌دهد که روشنفکر ایرانی بعد از حدود ۲۰۰ سال دستش خالی است، جز اینکه تلاش می‌کند آشی بار بگذارد که هر چیز اضافه خانه را در آن بریزد. مهدی نصیری چیز تازه‌ای نگفته، بلکه ۲۰۰ سال آشفتگی روشنفکر ایرانی را دوباره با دو کلمه شاهزاده و تاج‌زاده روایت و توصیف کرده است. اتفاق خاصی، نیفتاده فقط روشنفکران ایرانی مشغول کار هستند.

دیگر خبرها

  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند
  • دعوت چند بازیکن مازندرانی به اردوی تیم ملی فوتبال هفت نفره
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری
  • شانس کم استقلال برای جذب مهدی قایدی
  • دعوت از ۲۶ بازیکن به اردوی تیم ملی زنان
  • توهمات یک ذهن افراطی
  • ترکیب احتمالی تراکتور مقابل استقلال
  • دعوت بانوی کردستانی به اردوی تیم ملی سپک تاکرا